Onze diensten

Trike Centrum Vinkeveen en uw trike

Bent u op zoek naar een Trike of gekwalificeerde specialisten voor onderhoud, reparatie of pimpen van uw Trike?
Trike Centrum TCV is de officiële Nederlandse importeur en dealer van BOOM Trikes en Grizzly Trikes waar u terecht kunt voor aanschaf,
onderhoud, reparatie en spuitwerk van nieuwe én gebruikte (BOOM) Trikes.

Trike onderhoud / APK

Ook voor uw Trike is regelmatig onderhoud van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor Trike onderhoud? Trike Centrum is de officiële Nederlandse importeur en dealer van BOOM Trikes. Daarom beschikken wij over up-to-date kennis, het juiste gereedschap en de originele onderdelen om uw trike perfect te onderhouden.

Maak een afspraak

Trike reparatie

Is uw trike kapot? Dan kunnen wij uw helpen met het onderdeel te repareren of te vervangen met een nieuw onderdeel. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen. Aangezien de meeste BOOM Trikes waardevast blijven, kunnen alleen originele onderdelen de waarde van uw BOOM Trike garanderen. Maak nu direct een reparatie afspraak!

Maak een afspraak

Trike pimpen

Wilt u uw meer comfort of een uiterlijke verfraaiing aan uw trike? Dit is geen probleem bij het Trike Centrum TCV. Met meer dan 14 jaar ervaring bent u bij ons aan het goede adres om net dat beetje extra aan uw trike mee te geven! Neem vandaag nog contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Neem contact op

Maak nu direct een afspraak

Pick-up service

Binnen Nederland bieden wij onze klanten een pick-up service* aan voor onderhouds-, garantie- en reparatiewerkzaamheden. In overleg haalt een van onze chauffeurs uw Trike bij u thuis op en brengt eventueel uw Trike na afloop van de werkzaamheden ook weer terug. Wij verzoeken onze klanten bij het maken van een afspraak aan te geven of ze van deze service gebruik wensen te maken. *€100,- inclusief BTW tot 200km of in overleg.