BOOM Trikes: Modellen

Trike Centrum TCV is met BOOM Trikes Nederland de officiële Nederlandse importeur van BOOM Trikes en Grizzly Trikes. TCV is één van de grootste Nederlandse Trike bedrijven en een internationale handelsonderneming met meer dan 14,5 jaar ervaring.

Als importeur van BOOM Trikes en Grizzly Trikes is TCV de perfecte partner om het beroemde Duitse merk BOOM Trikes in Nederland te vertegenwoordigen. Dankzij een nauwe samenwerking met de fabriek in Sontheim, hebben wij altijd toegang tot fabrieksonderdelen en up-to-date technische informatie over alle BOOM Trikes en Grizzly Trikes modellen. TCV is ook het servicepunt voor alle merken Trikes.

Touring

Mustang

Mustang Family

Mustang Xtreme Turbo

Mustang II

E-Cruiser

Grizzly Trikes: Modellen

Vanaf September 2018 is Trike Centrum TCV importeur geworden van het merk Grizzly Trikes. Grizzly Trike wordt gebouwd onder licentie van BOOM Trikes Sontheim en produceert al 17 jaar onderdelen voor Trike- en motorfabrikanten. De tweezitter van Grizzly is al een bekende verschijning, daar dit model is afgeleid van de BOOM Trike New Highway. Dit houdt in dat het onderstel en motor gelijk is aan zijn BOOM Trike Mustang, waardoor de rijeigenschappen en kwaliteit gewaarborgd zijn. De Grizzly wordt geleverd met een 1.5ltr. 115pk motor met een vijfversnellingsbak

Grizzly