Model: Grizzly Trike

De Grizzly Trike is het nieuwe model van de firma Grizzly Trikes uit Hongarije. De Trike is bekend van BOOM Trikes, waar dit model geleverd werd onder de naam “New Highway” is gebouwd op basis van het onderstel en frame van de BOOM Trike Mustang.

Wat is nu zo kenmerkend aan de “Grizzly Trike” ?

Ten eerste valt de zitpositie en de stijl van de body van de passagiersplaats op, die doet herinneren aan het oorspronkelijke Highway concept. De zitpositie is duidelijk hoog en bodywerk oogt in zijn geheel wat rond. De passagier is volledig geïntegreerd in de body van de Trike. Kinderen (al dan niet slapend) worden goed beschermd; ook tijdens een sportieve rijstijl. De zittingen zijn zeer elegant en in comfort moeilijk te verslaan. De kofferruimte is achter het plaatwerk van de achterzijde en de achterklep verborgen. Het plaatwerk achter geeft de Trike een rond geheel en past harmonieus in het ontwerp. De kofferruimte bedraagt ca. 170 ltr.

De “Grizzly Trike” is leverbaar in een korte en een lange uitvoering. De korte versie is geschikt voor bestuurders tot ongeveer 1,75 mtr. lang en de lange uitvoering is ook voor bestuurders met een lengte boven de 1.90 mtr. nog zeer comfortabel. De Trike is door zijn afgeronde vormen zeer compact en sierlijk.
Naar keuze kan de “Grizzly Trike” geleverd worden met de schakelpook aan de linkerzijde of op de tank zonder bijkomende kosten. De motor is een 1.5 liter (110pk) 4 cilinder lijnmotor met geregelde katalysator, handmatige versnellingsbak, 5 versnellingen vooruit en 1 achteruitversnelling
Al met al is de “Grizzly Trike” een compacte en wendbare all-rounder, die geschikt is voor een ritje naar een volgende koffiestop, maar net zo makkelijk 10.000 km naar de Noord-Kaap toert met 2 mensen en bagage.

Model informatie aanvragen