Over Trike Centrum TCV

Ons verhaal in het kort

Begonnen in 2004 met 1 huur-trike vanuit de garage van de ouders van eigenaar Yehudi Sacher, is Trike Centrum TCV in veertieneneenhalf jaar tijd uitgegroeid tot een all round, BOVAG-gecertificeerd trikebedrijf. Met een klein team van enthousiaste medewerkers, een professioneel uitgeruste werkplaats en met top-kwaliteit spuitwerk in eigen beheer weet TCV een immer groeiende groep trikers aan zich te binden.

Trike Centrum TCV is importeur van BOOM-trikes en Grizzly Trikes, maar levert en onderhoudt daarnaast ook andere grote trikemerken. Uiteraard levert TCV accessoires en onderdelen van grote merken zoals Highway Hawk, Zodiac, MCS, Scarab en Paruzzi, maar innoveert, ontwikkelt en produceert ook zelf nieuwe producten. Via de webshop kunt u een keur aan artikelen en onderdelen bestellen en tevens u vindt daar regelmatig diverse aanbiedingen.

Trike Centrum TCV in Mijdrecht

Voor de Trike beleving kunt u terecht in Mijdrecht. In onze winkel kunt u onder genot van een kop koffie alle Trike modellen, werkplaats en (motor) accessoires bekijken. Hier kunt u tevens een afspraak maken voor een proefrit, uw Trike voor onderhoud, service, APK en spotrepair aanbieden, customizen of uw nieuwe BOOM Trike of Grizzly Trike samenstellen met één van onze specialisten. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om uw onderdelen te bestellen in onze webshop.

Staat een onderdeel niet in de webshop, bel of mail dan gerust, wij hebben veel nieuwe en gebruikte onderdelen in de winkel die (nog) niet in de webshop zijn opgenomen.

Het team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime praktijkervaring. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis en expertise om u optimaal te ondersteunen.

Van links naar rechts:
Rob, Yehudi, Ee, Jeroen & Hen